Guestbook

Caroline zegt (08/05/2019 20:50:21):
Milkman Tour ? Laat maar komen !

Groeten,

Caroline
caroline zegt (29/04/2019 14:15:26):
Hey Paul,

Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn in De Panne, ik heb dan maar thuis vanaf 17 u keihard je cd opgelegd en uit volle borst meegezongen !

(vorig weekend nog op een feestje tot de allerlaatsten overgebleven in de feestzaal en een toffe dj die vroeg of hij voor ons twee nog iets kon draaien. Heb natuuuuuurlijk iets van jou aangevraagd ! Was wel speciaal in een volledig lege feestzaal nog met m'n ventje op "Changes" te dansen !)
Stefan Demaerschalk zegt (15/03/2019 22:52:56):
Beste Paul,
Wat ik fantastisch vind is dat ik op de radio hoorde dat je gefascineerd bent door het Circus!!
Een boeiende wereld hé Paul!!
Rasechte mensen!!
Ik volg Circus al van kindsaf en ben er in feite sinds een tiental jaren elke dag wel even mee bezig.
Ik vind het leuk dat er een raakpunt is tussen een groot artiest als jij en een gewone man als ik. Circus mag niet teloorgaan hé. Dank je dat je je bewondering voor het Circus uitsprak!! Veel groetjes, Stefan Demaerschalk
johan minjauw zegt (10/03/2019 16:58:57):
Beste Paul ,

Ik haalde ageless in huis en heb al veel albums van
van jullie samen met Jan.
Soulsister = jan en jij zijn super artiesten
keep up the good work

Johan Minjauw
www.robinminjauw.be
Wingene
Leo Godeau en Sente Nadette zegt (26/12/2018 13:48:21):
Paul,

wij wensen voor jou en jouw familie een héél gezond en prettig 2019 toe !!

Nadette en Leo
Melissa Ervens zegt (08/12/2018 14:18:22):
Beste Paul,
Ik en mijn man Fritz hebben weer genoten van uw fantastisch concert in Beringen.De band was ook uitmuntend. Wij zijn ondertussen al 8 keer naar uw concerten geweest. U ziet er nog altijd supergoed uit en u kunt heel goed dansen.
Wat fijn dat u zo vriendelijk bent om achteraf met de fans nog een praatje te maken en uw platen te tekenen.Ik heb ondertussen al uw cd's gekocht en het zijn stuk voor stuk pareltjes!
Wij hopen dat u nog lang gaat blijven optreden en platen maken.
Groetjes,
Melissa Ervens en Fritz Moris
melissaervens@live.be
Sofie zegt (25/11/2018 21:00:23):
Beste Paul, voor Kerst koop ik jouw boek voor mijn schoonbroer. Is er een mogelijkheid dat je deze signeert. Ik woon niet zo ver van Heist-op-den-berg ;-).
Zou schitterend zijn indien dit kan.
Alvast bedankt. Sofie
Bert zegt (24/11/2018 23:41:26):
Dag Paul en Band,

Bedankt voor jullie schitterende optreden in het verre Eeklo, We hebben genoten van het hele optreden, goed bij stem schitterende begeleiding en nog een hele mooie versie van een Bowie klassieker erbovenop! Voor de mensen die er nog niet bij waren zeg ik dan ook niet dewelke ,-)
Zeer mooie afwisseling in de setlist;
werkelijk een mooi overzicht van je carrière de hopelijk nog lang mag duren, volgende keer zijn we er dan hopelijk ook terug bij om te genieten van een avond met echte muziek!!

CAROLINE zegt (05/11/2018 19:32:52):
Hey !

Nog eens om te zeggen dat ik het een geslaagd optreden vond in Oostende. Had je nog nooit aan het werk gezien met de big band, maar was indrukwekkend !
Hoe je van jouw repertoire jazzy versies te horen krijgt is klasse ! We hebben er echt van genoten, het was eigenlijk te vlug voorbij vonden wij !
Weeral een 'ander' optreden te zien gekregen. Je blijft me maar verbazen !!

Groetjes,

Caroline
Freddy Marolt zegt (02/11/2018 10:09:15):
Maaseik 1/11/2018...ondanks de beperkte opkomst, datumkeuze zal er zeker iets te maken hebben, fantastisch concert.
Geweldig hoe je telkens weer uit de routine stapt en, deze keer, voor een handvol toeschouwers het beste geeft en het beste uit je Band haalt, inderdaad, met een grote "B".
Ik heb je vaker bezig gezien, en in de loop van mijn leven talloze andere (wereld)artiesten gezien, maar steeds verbaasd mij de grote klasse hoe je je nummers brengt, geen komedie, geen kapsones, maar recht uit het hart. Blij dat we je hebben in België. Nogmaals bedankt voor het prachtige concert en mooi emotioneel bisnummer met dito boodschap.
Karine Claes zegt (25/10/2018 14:15:38):
Hi Paul,
Was zondag in het bolwerk in Vilvoorde en werd omver geblazen. Wat een top, nee liever wereldklasse toch. Elke keer opnieuw geniet ik enorm !!! Je sexy rode schoenen maakten het helemaal af en Bowie deed je ook buitengewoon . Mijn vriendin vond vooral je moves sexy. Heb ook je boek gelezen en was ontroerd dat het zo oprecht is zonder franjes maar gewoon nuchter zoals je steed bent. Was ook geschokt dat jullie met Soulsister nooit op Werchter stonden. Het eerste liedje van het concert had ook een heel toffe beat maar kan het niet direct terugvinden op je CD. Welk was het juist? Voor onsj ben je de allerbeste van België en ver buiten. Ik hoop dat we nog jaren van jouw concerten mogen genieten. Hopelijk kom je nog naar de Factorij in Zaventem.
Put on your red shoes.......
Karine& Dirk, vriendin Chris
Bal Dirk zegt (20/10/2018 09:23:56):
fantastisch concert in de ruiterhal, je gaat waarschijnlijk aznavour evenaren great, paul
Eric zegt (25/08/2018 21:32:05):
70 jaar... Alive & kicking... En hoe! op de Brilschans van Berchem. Bedankt voor zoveel inzet en bezieling. Alle leeftijden hier vertegenwoordigd...Forever young! Jazeker!
Christine Scheepmans zegt (22/08/2018 18:02:00):
Beste Paul en andere bandleden, gisteren tijdens de laatste Parkies Genk voor dit jaar; de beste temperatuur die we ons konden dromen, jullie die jullie compleet gaven. Fantastisch, wat een energie en daarvan te kunnen genieten helemaal vooraan aan het podium. Kon niet beter!! Dank voor deze fantastische avond. Ik hoop nog dikwijls de kans te hebben om van een optreden van jullie te mogen genieten. Nog veel succes alvast. Ik had gehoopt van 1 x Ageless te horen en had dan ook nog het geluk van het 2x te mogen horen 😁😁 Bedankt!!
Michel Van de Wiele zegt (20/08/2018 19:24:15):
Beste Paul, aanstaande woensdag, 22 augustus, mogen we je verwelkomen in Hoboken tijdens ons wekelijks parkfeest "Camping Louisa". En trouwe fan van jou, Patsy Nemsdael wordt die dag 58 jaar 'jong'. Het moest fantastisch zijn, als je vanop het podium ze even een gelukkige verjaardag kon schenken. Alvast bedankt op voorhand. Met vriendelijke groet, Michel
Jelle zegt (13/08/2018 19:41:23):
Beste Paul,

Ik heb zonet jou boek uitgelezen. Fantastisch!! Ik heb me er ook wel druk ingemaakt, ook omdat ik vind dat Soulsister zeker op Werchter of TW had moeten staan. Soulsister is voor mij de beste Belgische groep dat er ooit is geweest, en nog steeds is. Ik heb jullie 30 jarige toer 2x op 3 maand gezien 😊. En wat Humo ook schrijft of denkt, het blijft het slechtste en saaiste boekje van België. Soit, dat wilde ik maar effe zeggen. En ook solo vind ik jou muziek geweldig. Ik ben 33 jaar, en de muziek van vandaag kan daar niet aan tippen. Ik hoop dat je nog lang verder doet.
Groetjes Jelle
Nicole zegt (11/08/2018 21:26:54):
Het was fantastisch paul in nieuwpoort. En nog zoveel energie. Tot in november in oostende. Groetjes Nicole.
CAROLINE zegt (11/08/2018 19:24:49):
En 'ambetant' dat ik mij nu voel hier thuis, wetende dat het daar aan de kust nu waarschijnlijk top moet zijn.

Caroline


CAROLINE zegt (09/08/2018 18:16:55):
Dag Paul,

Ik was me al zo aan het verheugen op je concert van zaterdag in Nieuwpoort, maar zal er waarschijnlijk niet bij kunnen zijn.
Slecht nieuws over de gezondheidstoestand van ouders hebben onze verlofperiode door elkaar geschud.
Nochtans heb ik dan juist jouw concerten nodig om alles toch eens een beetje te kunnen vergeten en me een paar uurtjes volledig op te laten gaan in de muziek, maar mijn ventje zit momenteel in een dip en ziet het niet zitten. Ik hoop op positief nieuws zodat we misschien tegen het weekend toch veranderen van gedacht (en ik alsnog erbij zou zijn !),
Ik wens jou alleszins nog een pracht van een verjaardagstournee, geef er verder nog een lap op in 2018 en ik geniet hier thuis nog wel van je pracht cd.

Vele groetjes
Caroline
Driessens Marijke zegt (31/07/2018 13:39:20):
Hoi Paul,

Een eerlijk boek, zonder franjes, zoals het tal van mensen vergaat in het werkelijke leven.
En vooral het "perfecte plaatje" niet voorgehouden, wat heel belangrijk is in deze tijd.
IK onthou 2 dingen: dat er nog verlegen mensen rondlopen en de ongelooflijke drive om op leeftijd verder te gaan.

Super graag gelezen,
Greetz uit Lier
CAROLINE zegt (27/07/2018 16:14:14):
Hey Paul,

Wij hebben ook enorm genoten van het optreden in Bredene. Jullie enthousiasme en energie werken zodanig aanstekelijk dat wij niet goed geslapen hebben die nacht !! De adrenaline was nog te hoog bij ons. (is niet interessant als de wekker "s morgens om 5 uur afgaat omdat je man 'den vroegen' heeft !)


Tot de volgende en groeten van Caroline en Marc
Weyers zegt (24/07/2018 12:19:48):
Prachtige show in Bredene
Speciaal gekomen en super genoten van jou energie
Robbe Van Weert zegt (16/07/2018 20:35:28):
Beste Paul Michiels
Op 28 juli komt u op Heist bruist. We keken er met het hele gezin naar uit, maar wanneer de planning bekend raakte waren we niet zo blij... Mijn vader trouwt op die dag in het Hof van Riemen in Heist-op-den-Berg. Zou u willen overwegen om na Heist Bruist even een kijkje te komen nemen? (Frietkraam is aanwezig!) Ze zouden het geweldig vinden. Hopelijk krijg ik een reactie van je. Groetjes Robbe
Lesley Desmet zegt (04/07/2018 07:49:34):
Goede morgen Paul,

Wij (Tania, Regina en mezelf) hebben met zen allen genoten van je hartverwarmend concert in Waregem afgelopen maandag.

Nogmaals proficiat met je 70 verjaardag, Ageless is zeer toepasselijk en je verzamelalbum is zeker en vast een voltreffer. Je hebt het allemaal the secret, the magic and the power......:-)......
Dank je wel hiervoor...

Onvoltooid tegenwoordig, een echte aanrader om te lezen. Het is een puur en eerlijk relaas ,chapeau!!!

Ik wens je veel succes, liefde en geluk toe.

Groetjes
Lesley

Smithf828 zegt (04/07/2018 07:21:42):
Hi, everything is going well here and ofcourse every one is sharing information, that's really fine, keep up writing. fgggfdaedkbgbeeb
Stefanie zegt (03/07/2018 13:00:13):
Gisteren, een klepper van formaat, in de stad waar het paard centraal staat. De rode duivels gingen aan mij voorbij maar ik kreeg er een spetterend optreden voor in de plaats van een DUIVELS goede zanger. Kei-schoon weer, toffe setting, veel ambiance en een charmante man met een prachtstem die gedurende een dikke twee uur het beste van zichzelf gaf. Spijtig voor wie er niet bij was in Waregem maar dankzij de voetbal stond ik wel lekker op de eerste rij. Bedankt Paul voor een superavond. Je was top, één en al energie, een brok dynamiet, ik hoop dat ik op mijn 70 ook nog zo mag bruisen.
Nico Kanakaris zegt (29/06/2018 08:33:14):
Kan ik u interviewen in maasmechelen voor mijn jazz programma bluenotes
https://www.mixcloud.com/bluenote71/
Vera De Haes zegt (19/06/2018 15:34:17):
beste Paul,
eerst en vooral proficiat met uw 70ste verjaardag, maar je zult ondervinden: dat voel je niet! Ikzelf ben 76 maar ik geniet nog van de plezante dingen van het leven. In 'De Zondag' zag ik een mooie foto met als titel 'Ontbijtbabbel met Paul Michiels'. Ik vond het interieur van het cafeetje heel typisch en denk dat ik het ken, maar kan het niet goed thuisbrengen. Kunt gij mij helpen en zeggen waar het is? Dan kan ik er ook eens gaan ontbijten. Dank u op voorhand. Ik wens u nog veel succes op alle gebied.
Groetjes
wim arys zegt (18/06/2018 12:30:16):
Beste Paul Michiels,
Op uitnodiging van mijn schoonvader Philipe Smets woonde wij het concert bij op donderdag. Ik wou u graag langs deze weg zeggen dat ik er enorm van genoten heb. Ik hou van rasmuzikanten en ijzersterkte stemmen en in uw geval dus beiden!!! Ik ben geen fan van het allereerste uur, maar heb u altijd wel een krak gevonden, sinds ik u als 8 jarige bij ons op de lagere school "mysterie train of that ('s allright mama?" hoorde spelen. Zelf ben ik een waanzinnige Presley fanaat, voorkeur Sun periode the gospels, en ik merk ook, wanneer je Elvis zingt er een grote bewondering voor hem van u afstraalt. Ik leer graag bij over muziek, en daarom vind ik uw euvre heel fascinerend. Het geeft een springplank naar andere muziek (zoals gisteren nog the stray cats leren kennen,..) Dus keep on Rocking, en ik zal zeker in de toekomst meerdere concerten komen bijwonen. Niet alleen je ouvre fascineert me, maar ook uw krachtige stem. Mijn frank valt soms laat, maar beter dan nooit! U en uw band zijn geweldig! En ge geeft me ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met mondharmonica! Groet, Wim uit Gingelom
De Bie zegt (18/06/2018 06:54:16):
Mag ik je nog een gelukkig jaar en liefst nog heel vele fijne jaren toe wensen? Waarom ik je schrijf : ik ben geen super grote fan, kan wel enorm genieten van je muziek. Wat me meer aanspreekt is je passie voor het zwemmen in je vijver iedere ochtend en dat deel ik en we wonen in dezelfde streek blijkbaar. Verder loop jij regelmatig, ik ook en op mijn 45ste ga ik de uitdaging aan, om voor de mediclowns te steunen, de marathon van New York lopen. Ik vraag volledig vrijblijvend of je eventueel zou willen sponsoren, 10 20-30 -50 cent of een euro de km?
Yes, ik durfde het te vragen!!!!
Ann zegt (17/06/2018 19:55:25):
Beste Paul,

Alsnog een gelukkige verjaardag. Beter laat dan nooit.
Ik heb jouw nieuwe cd gekocht: ze is prachtig, maar had niet anders verwacht.
Ook het boek heb ik mij aangeschaft en ben er al in beginnen lezen. Het leest zeer vlot. Je voelt dat het met hart en ziel geschreven is.
Ik kijk er naar uit om jou of de groep Soulsister nog is in de buurt van Landen te mogen ontmoeten.
Veel succes.
Ann
Annick zegt (17/06/2018 16:10:02):
Come on everybody !!

Hallo Paul, We hebben genoten van een fantastisch verjaardagsconcert. Top. Tijdens een concertje Jukebox-nummers uit de jaren 50 zouden we ook wel uit de bol kunnen gaan. Smile :-).
Gelukkige verjaardag uit Hulshout, Flory, Gert & Annick
Annemie Boeckx zegt (16/06/2018 19:50:54):
Beste Paul

Van harte gefeliciteerd met jouw 70ste verjaardag, Paul. Ik ben ondertussen ook in het bezit van jouw laatste CD Ageless en ik ben zo blij dat ik me bij me heb. Ik heb hem gisterenavond beluisterd en ik moet zeggen dat mij dit enorme rust geeft. Heel goed gedaan!!! Een streling voor het oor, de muziek waar ik kan blijven naar luisteren.
Ondertussen heb ik en mijn vriend een bewogen jaar achter de rug. Eén van onze acht kleinkindjes Chloé 6 jaar is vorig jaar juli opgenomen in Leuven met een hersentumor van de ene dag op de andere. Niet te plaatsen voor een kind dat in volle expantie is, maar ze gooien het zomaar binnen, zonder meer!!!
Als grootouders weet je niet wat je overkomt, maar je moet er leren mee omgaan en dit proberen te plaatsen. Niet evident, maar ondertussen zijn we bijna een jaar verder. Heel veel verdriet gehad, heel veel pijn, maar ons Chloé is voor ons een held. Zij geeft niet op en is voor ieder van ons een voorbeeld van: niet opgeven, er voor gaan. Dat doe jij ook Paul: zoals jij je geeft wordt jij zeker 100 jaar!!!
Wij hebben een benefiet voor ons Chloé gehad op de Gipsy Horses. Pas later heb ik vernomen dat jij daar ook regelmatig passeert om met de paarden te rijden en jouw dochter geeft er ook les. Ik heb er onlangs een artikel over gelezen. Spijtig dat ik dit niet eerder wist, maar dan had ik zeker contact met jouw of jouw dochter contact opgenomen. Maar dit is nu te laat, maar dit neemt niet weg dat ik en mijn vriend heel veel respect heb voor jouw en jouw familie. Jij geeft ons een heel goed gevoel, een zalige rust met uw muziek en ondersteunt ons enorm bij het verwerken van ons verdriet bij de ziekte van ons Chloétje. Ondertussen moeten wij afwachten hoe het verder zal aflopen, maar wij houden ons allemaal SUPERSTERK voor ons meisje, want samen met jouw zal ze nooit opgeven!!! Rudi Vercammen, mijn vriend, heeft me in zijn jeugdjaren heel goed gekend en is nog steeds fan van je! Net zoals ik!!!
Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst op een spontane manier nog eens een keertje ontmoeten.
Jij geeft ons rust en voldoening, Paul en de kracht en de moed om alles te plaatsen en verder te gaan, vergeet dit niet!!!
Wij wensen jouw en je familie nog veel doorzettingsvermogen , veel kracht, en vooral.... veel liefde voor elkaar!!!
Liefs en veel geluk IN DE TOEKOMST!!!

Annemie en Rudi Vercammen Boeckx
Beilen 10 A, 2250 Olen.
annemieboeckx@hotmail.com

Wij hopen echt op een reactie van jouw kant, dat zou ons een enorme boost geven!!!

Fijn om ons te lezen!!!
Mia zegt (15/06/2018 17:55:21):
Beste Paul , Fijne verjaardag gewenst . als een liefhebber van uw muziek heb ik reeds uw nieuwste cd "Ageless " in mijn bezit , Top album met als uitschieter voor mij het mooie " Mercedes Benz " wat een bewerking van dit nummer prachtig gedaan . Vandaag dan ook langsgeweest bij Standaard Boekhandel voor uw boek . Nog vele mooie jaren & mogen we nog lang genieten van toch wel één van de mooiste stemmen in Vlaanderen .
Marc lemmens zegt (15/06/2018 11:49:36):
Als fan van het eerste uur wens ik je een fantastische verjaardag toe. Bedankt voor het verleden en de toekomst waarin je ons laat genieten van uw wervelende prestaties en uw tomeloze energie.
Marina zegt (15/06/2018 11:36:36):
Beste Paul,

Een heel gelukkige verjaardag . Geniet van je dag en laat je maar eens goed verwennen.
Liefs,
Marina
Melissa Ervens zegt (15/06/2018 10:01:50):
Beste Paul,
Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!
We hebben gisteren zo genoten van uw fantastisch verjaardagsconcert op de tweede rij in Heist-op-den Berg!
U was één en al energie!U heb zo goed gezongen en gedanst! U bent in topconditie!
Ook willen wij u feliciteren met uw prachtige nieuwe cd-box en uw boek.
Dat u nog velen jaren in form mag blijven en veel concerten mag geven!
Groetjes,
Melissa Ervens en Fritz Moris.
Leo en Nadette Godeau - Sente zegt (15/06/2018 08:14:06):
halo Paul,
Een héél gelukkige 70ste verjaardag!! Geniet ten volle van jouw dag met jouw familie en dan straks ook een fantastisch optreden samen met jouw band.
xxx Nadette en Leo
Viviane zegt (15/06/2018 06:35:28):
Deze morgen ben ik wakker geworden met The milkman's son op Radio 1. Ideaal na gisteravond. Want dat vond ik één van de hoogtepunten van het concert en is een heerlijk nieuw nummer op je cd. En de korte unplugged versie van Smile op het einde bezorgde me kippenvel.
Dikke kussen voor je verjaardag.

Viviane
Anneke zegt (14/06/2018 23:57:53):
Hallo Paul
Net terug van je verjaardagsconcert dus vandaag staat er een 7 voor nog eens een dikke profitait! Ongelooflijk het was weer subliem wat jij deed twas idd weer volop genieten ! Alsook de terugweg met jouw nieuwe cd Ageless
Geniet nog van je verjaardag en succès voor de komende concertent
Kusjes Anneke&Luceke
Tôt gauw
Viviane zegt (14/06/2018 11:46:29):
Dag Paul

Net terug van wat shoppen in de stad: in de Standaard Boekhandel speelde je nieuwe cd op de achtergrond. Ik ben dus al helemaal in the mood voor vanavond.
Ik kijk er naar uit. Tot straks !

Viviane (Leuven)
Smithd598 zegt (12/06/2018 14:27:35):
with people like one to grant visibly all of that numerous populaces would am inflicted with sold for electronic ebook to create selected jumps in favor of their unique terminate, mainly right away dbkggacgfkkefagd
De Bourdere Hedwige zegt (05/06/2018 18:31:21):
Dag Paul,
Onlangs vernomen via media dat uw moeder nog uw concerten bijwoond.Graag zou ik eens contakt hebben met uw moeder in verband met mijn ouders die reeds overleden zijn.Ik denk dat zij bevriend waren in de jaren 1945 -1950.Mijn gsm 0479646802. Dank bij voorbaat.
De naam van mijn vader was Maurise hij was schrijnwerker.
ElS HOUSSIN zegt (31/05/2018 11:37:00):
Dag Paul Michiels,

Ik ben al jaren fan van U en Soulsister maar heb nog nooit het genoegen gehad om naar een optreden te komen. Ik hoorde 2 dagen terug voor het eerst je nieuwe single 'Ageless' en was meteen verkocht. Ik herkende eerst uw stem niet tot ze het op het einde zeiden, Ik vind deze tekst zo enorm mooi en apart en kan er uren blijven naar luisteren, vandaag leveren ze Uw nieuwe cd en U mag zeker zijn dat deze zal zot gedraaid worden. Ik heb gezien dat U jarig bent op 15 juni en het toeval wil nu, ik ben jarig de dag ervoor, alleen een 12 jaar verschil. Ik zou zo graag eens naar een optreden komen maar ik heb geen rijbewijs en invalide, maar ik ben al blij dat ik Uw muziek kan beluisteren. Over Ageless kan ik zeggen dat dit de mooiste song vind die ik al gehoord heb van U, die tekst grijpt mij zo aan. Hopelijk krijg ik U eens te zien ergens op een optreden en verder veel succes. Normaal drink ik niet maar op 14 en 15 juni zal ik een cava'tje drinken op onze verjaardag !!! Heel vele groeten. Houssin Els, Stijn Streuvelslaan 12, 8880 Ledegem W-Vl.
CAROLINE zegt (27/05/2018 10:16:38):
PROFICIAT Het is een pareltje geworden !
Ageless is je op het lijf geschreven. Zo leuk om ook de prachtig vertolkte covers te horen die ik altijd al zo tof vond op je live concerten ! Ben direct terug in die sfeer !
"All Alone" is gewoon top, speel die zeker nog veel live hé ! En leuk om ook 'Feel right' nu ook op cd te hebben.
Ik weet niet hoe je in godsnaam een selectie hebt kunnen maken uit zoveel songs van de voorbije jaren , maar leuk dat er ook nog een paar van 'the inner child' op staan. Eén van mijn lijfliederen is nog steeds 'One day at the time' !!

Ik zal stoppen, want anders wordt dit hier veel te lang !

Caroline
caroline zegt (16/05/2018 16:11:17):
25 mei wordt voor mij een hoogdag !

Caro
caroline zegt (23/04/2018 19:31:32):
Help !

Sinds eind januari ken ik bijna niets anders dan stress en miserie ! Heb zooo'n nood aan ontspanning en snak naar een optreden waar ik toch eventjes alles kan vergeten en alleen maar genieten.
Dat het maar vlug je verjaardag is en alles wat er daarna komt ! Ben zo verschrikkelijk benieuwd naar de nieuwe cd.
Zo, dat moest ik even kwijt !!!

Vele groeten van Caroline (en Marc !)
Smithe282 zegt (21/04/2018 10:28:17):
Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this writeup very compelled me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article. ecfkeaeekddkcecc
Smithb549 zegt (16/04/2018 14:26:53):
Hi there, I found your web site by the use of Google while searching for a similar matter, your site came up, it seems to be good. I've bookmarked it in my google bookmarks. fabafefbfegfedfg
Marijke Driessens zegt (31/03/2018 08:01:01):
Hoi Paul en band,

Ne "klassenbak" van een concert in Lubbeek gisteren.
Het tuit nog in men oren.
Lang leve de fietstochten en wandeltochten in de natuur, maar nog meer "Lang leve de optredens".
Top.

Greetz uit Lier
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schrijf een bericht:

Uw naam:*
Uw email:
Uw bericht:*
Noteer de codeCAPTCHA
(*) Verplicht in te vullen

Search

Agenda

Contact Info

backtotop