Guestbook

Nico Kanakaris zegt (29/06/2018 08:33:14):
Kan ik u interviewen in maasmechelen voor mijn jazz programma bluenotes
https://www.mixcloud.com/bluenote71/
Vera De Haes zegt (19/06/2018 15:34:17):
beste Paul,
eerst en vooral proficiat met uw 70ste verjaardag, maar je zult ondervinden: dat voel je niet! Ikzelf ben 76 maar ik geniet nog van de plezante dingen van het leven. In 'De Zondag' zag ik een mooie foto met als titel 'Ontbijtbabbel met Paul Michiels'. Ik vond het interieur van het cafeetje heel typisch en denk dat ik het ken, maar kan het niet goed thuisbrengen. Kunt gij mij helpen en zeggen waar het is? Dan kan ik er ook eens gaan ontbijten. Dank u op voorhand. Ik wens u nog veel succes op alle gebied.
Groetjes
wim arys zegt (18/06/2018 12:30:16):
Beste Paul Michiels,
Op uitnodiging van mijn schoonvader Philipe Smets woonde wij het concert bij op donderdag. Ik wou u graag langs deze weg zeggen dat ik er enorm van genoten heb. Ik hou van rasmuzikanten en ijzersterkte stemmen en in uw geval dus beiden!!! Ik ben geen fan van het allereerste uur, maar heb u altijd wel een krak gevonden, sinds ik u als 8 jarige bij ons op de lagere school "mysterie train of that ('s allright mama?" hoorde spelen. Zelf ben ik een waanzinnige Presley fanaat, voorkeur Sun periode the gospels, en ik merk ook, wanneer je Elvis zingt er een grote bewondering voor hem van u afstraalt. Ik leer graag bij over muziek, en daarom vind ik uw euvre heel fascinerend. Het geeft een springplank naar andere muziek (zoals gisteren nog the stray cats leren kennen,..) Dus keep on Rocking, en ik zal zeker in de toekomst meerdere concerten komen bijwonen. Niet alleen je ouvre fascineert me, maar ook uw krachtige stem. Mijn frank valt soms laat, maar beter dan nooit! U en uw band zijn geweldig! En ge geeft me ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met mondharmonica! Groet, Wim uit Gingelom
De Bie zegt (18/06/2018 06:54:16):
Mag ik je nog een gelukkig jaar en liefst nog heel vele fijne jaren toe wensen? Waarom ik je schrijf : ik ben geen super grote fan, kan wel enorm genieten van je muziek. Wat me meer aanspreekt is je passie voor het zwemmen in je vijver iedere ochtend en dat deel ik en we wonen in dezelfde streek blijkbaar. Verder loop jij regelmatig, ik ook en op mijn 45ste ga ik de uitdaging aan, om voor de mediclowns te steunen, de marathon van New York lopen. Ik vraag volledig vrijblijvend of je eventueel zou willen sponsoren, 10 20-30 -50 cent of een euro de km?
Yes, ik durfde het te vragen!!!!
Ann zegt (17/06/2018 19:55:25):
Beste Paul,

Alsnog een gelukkige verjaardag. Beter laat dan nooit.
Ik heb jouw nieuwe cd gekocht: ze is prachtig, maar had niet anders verwacht.
Ook het boek heb ik mij aangeschaft en ben er al in beginnen lezen. Het leest zeer vlot. Je voelt dat het met hart en ziel geschreven is.
Ik kijk er naar uit om jou of de groep Soulsister nog is in de buurt van Landen te mogen ontmoeten.
Veel succes.
Ann
Annick zegt (17/06/2018 16:10:02):
Come on everybody !!

Hallo Paul, We hebben genoten van een fantastisch verjaardagsconcert. Top. Tijdens een concertje Jukebox-nummers uit de jaren 50 zouden we ook wel uit de bol kunnen gaan. Smile :-).
Gelukkige verjaardag uit Hulshout, Flory, Gert & Annick
Annemie Boeckx zegt (16/06/2018 19:50:54):
Beste Paul

Van harte gefeliciteerd met jouw 70ste verjaardag, Paul. Ik ben ondertussen ook in het bezit van jouw laatste CD Ageless en ik ben zo blij dat ik me bij me heb. Ik heb hem gisterenavond beluisterd en ik moet zeggen dat mij dit enorme rust geeft. Heel goed gedaan!!! Een streling voor het oor, de muziek waar ik kan blijven naar luisteren.
Ondertussen heb ik en mijn vriend een bewogen jaar achter de rug. Eén van onze acht kleinkindjes Chloé 6 jaar is vorig jaar juli opgenomen in Leuven met een hersentumor van de ene dag op de andere. Niet te plaatsen voor een kind dat in volle expantie is, maar ze gooien het zomaar binnen, zonder meer!!!
Als grootouders weet je niet wat je overkomt, maar je moet er leren mee omgaan en dit proberen te plaatsen. Niet evident, maar ondertussen zijn we bijna een jaar verder. Heel veel verdriet gehad, heel veel pijn, maar ons Chloé is voor ons een held. Zij geeft niet op en is voor ieder van ons een voorbeeld van: niet opgeven, er voor gaan. Dat doe jij ook Paul: zoals jij je geeft wordt jij zeker 100 jaar!!!
Wij hebben een benefiet voor ons Chloé gehad op de Gipsy Horses. Pas later heb ik vernomen dat jij daar ook regelmatig passeert om met de paarden te rijden en jouw dochter geeft er ook les. Ik heb er onlangs een artikel over gelezen. Spijtig dat ik dit niet eerder wist, maar dan had ik zeker contact met jouw of jouw dochter contact opgenomen. Maar dit is nu te laat, maar dit neemt niet weg dat ik en mijn vriend heel veel respect heb voor jouw en jouw familie. Jij geeft ons een heel goed gevoel, een zalige rust met uw muziek en ondersteunt ons enorm bij het verwerken van ons verdriet bij de ziekte van ons Chloétje. Ondertussen moeten wij afwachten hoe het verder zal aflopen, maar wij houden ons allemaal SUPERSTERK voor ons meisje, want samen met jouw zal ze nooit opgeven!!! Rudi Vercammen, mijn vriend, heeft me in zijn jeugdjaren heel goed gekend en is nog steeds fan van je! Net zoals ik!!!
Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst op een spontane manier nog eens een keertje ontmoeten.
Jij geeft ons rust en voldoening, Paul en de kracht en de moed om alles te plaatsen en verder te gaan, vergeet dit niet!!!
Wij wensen jouw en je familie nog veel doorzettingsvermogen , veel kracht, en vooral.... veel liefde voor elkaar!!!
Liefs en veel geluk IN DE TOEKOMST!!!

Annemie en Rudi Vercammen Boeckx
Beilen 10 A, 2250 Olen.
annemieboeckx@hotmail.com

Wij hopen echt op een reactie van jouw kant, dat zou ons een enorme boost geven!!!

Fijn om ons te lezen!!!
Mia zegt (15/06/2018 17:55:21):
Beste Paul , Fijne verjaardag gewenst . als een liefhebber van uw muziek heb ik reeds uw nieuwste cd "Ageless " in mijn bezit , Top album met als uitschieter voor mij het mooie " Mercedes Benz " wat een bewerking van dit nummer prachtig gedaan . Vandaag dan ook langsgeweest bij Standaard Boekhandel voor uw boek . Nog vele mooie jaren & mogen we nog lang genieten van toch wel één van de mooiste stemmen in Vlaanderen .
Marc lemmens zegt (15/06/2018 11:49:36):
Als fan van het eerste uur wens ik je een fantastische verjaardag toe. Bedankt voor het verleden en de toekomst waarin je ons laat genieten van uw wervelende prestaties en uw tomeloze energie.
Marina zegt (15/06/2018 11:36:36):
Beste Paul,

Een heel gelukkige verjaardag . Geniet van je dag en laat je maar eens goed verwennen.
Liefs,
Marina
Melissa Ervens zegt (15/06/2018 10:01:50):
Beste Paul,
Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!
We hebben gisteren zo genoten van uw fantastisch verjaardagsconcert op de tweede rij in Heist-op-den Berg!
U was één en al energie!U heb zo goed gezongen en gedanst! U bent in topconditie!
Ook willen wij u feliciteren met uw prachtige nieuwe cd-box en uw boek.
Dat u nog velen jaren in form mag blijven en veel concerten mag geven!
Groetjes,
Melissa Ervens en Fritz Moris.
Leo en Nadette Godeau - Sente zegt (15/06/2018 08:14:06):
halo Paul,
Een héél gelukkige 70ste verjaardag!! Geniet ten volle van jouw dag met jouw familie en dan straks ook een fantastisch optreden samen met jouw band.
xxx Nadette en Leo
Viviane zegt (15/06/2018 06:35:28):
Deze morgen ben ik wakker geworden met The milkman's son op Radio 1. Ideaal na gisteravond. Want dat vond ik één van de hoogtepunten van het concert en is een heerlijk nieuw nummer op je cd. En de korte unplugged versie van Smile op het einde bezorgde me kippenvel.
Dikke kussen voor je verjaardag.

Viviane
Anneke zegt (14/06/2018 23:57:53):
Hallo Paul
Net terug van je verjaardagsconcert dus vandaag staat er een 7 voor nog eens een dikke profitait! Ongelooflijk het was weer subliem wat jij deed twas idd weer volop genieten ! Alsook de terugweg met jouw nieuwe cd Ageless
Geniet nog van je verjaardag en succès voor de komende concertent
Kusjes Anneke&Luceke
Tôt gauw
Viviane zegt (14/06/2018 11:46:29):
Dag Paul

Net terug van wat shoppen in de stad: in de Standaard Boekhandel speelde je nieuwe cd op de achtergrond. Ik ben dus al helemaal in the mood voor vanavond.
Ik kijk er naar uit. Tot straks !

Viviane (Leuven)
Smithd598 zegt (12/06/2018 14:27:35):
with people like one to grant visibly all of that numerous populaces would am inflicted with sold for electronic ebook to create selected jumps in favor of their unique terminate, mainly right away dbkggacgfkkefagd
De Bourdere Hedwige zegt (05/06/2018 18:31:21):
Dag Paul,
Onlangs vernomen via media dat uw moeder nog uw concerten bijwoond.Graag zou ik eens contakt hebben met uw moeder in verband met mijn ouders die reeds overleden zijn.Ik denk dat zij bevriend waren in de jaren 1945 -1950.Mijn gsm 0479646802. Dank bij voorbaat.
De naam van mijn vader was Maurise hij was schrijnwerker.
ElS HOUSSIN zegt (31/05/2018 11:37:00):
Dag Paul Michiels,

Ik ben al jaren fan van U en Soulsister maar heb nog nooit het genoegen gehad om naar een optreden te komen. Ik hoorde 2 dagen terug voor het eerst je nieuwe single 'Ageless' en was meteen verkocht. Ik herkende eerst uw stem niet tot ze het op het einde zeiden, Ik vind deze tekst zo enorm mooi en apart en kan er uren blijven naar luisteren, vandaag leveren ze Uw nieuwe cd en U mag zeker zijn dat deze zal zot gedraaid worden. Ik heb gezien dat U jarig bent op 15 juni en het toeval wil nu, ik ben jarig de dag ervoor, alleen een 12 jaar verschil. Ik zou zo graag eens naar een optreden komen maar ik heb geen rijbewijs en invalide, maar ik ben al blij dat ik Uw muziek kan beluisteren. Over Ageless kan ik zeggen dat dit de mooiste song vind die ik al gehoord heb van U, die tekst grijpt mij zo aan. Hopelijk krijg ik U eens te zien ergens op een optreden en verder veel succes. Normaal drink ik niet maar op 14 en 15 juni zal ik een cava'tje drinken op onze verjaardag !!! Heel vele groeten. Houssin Els, Stijn Streuvelslaan 12, 8880 Ledegem W-Vl.
CAROLINE zegt (27/05/2018 10:16:38):
PROFICIAT Het is een pareltje geworden !
Ageless is je op het lijf geschreven. Zo leuk om ook de prachtig vertolkte covers te horen die ik altijd al zo tof vond op je live concerten ! Ben direct terug in die sfeer !
"All Alone" is gewoon top, speel die zeker nog veel live hé ! En leuk om ook 'Feel right' nu ook op cd te hebben.
Ik weet niet hoe je in godsnaam een selectie hebt kunnen maken uit zoveel songs van de voorbije jaren , maar leuk dat er ook nog een paar van 'the inner child' op staan. Eén van mijn lijfliederen is nog steeds 'One day at the time' !!

Ik zal stoppen, want anders wordt dit hier veel te lang !

Caroline
caroline zegt (16/05/2018 16:11:17):
25 mei wordt voor mij een hoogdag !

Caro
caroline zegt (23/04/2018 19:31:32):
Help !

Sinds eind januari ken ik bijna niets anders dan stress en miserie ! Heb zooo'n nood aan ontspanning en snak naar een optreden waar ik toch eventjes alles kan vergeten en alleen maar genieten.
Dat het maar vlug je verjaardag is en alles wat er daarna komt ! Ben zo verschrikkelijk benieuwd naar de nieuwe cd.
Zo, dat moest ik even kwijt !!!

Vele groeten van Caroline (en Marc !)
Smithe282 zegt (21/04/2018 10:28:17):
Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this writeup very compelled me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article. ecfkeaeekddkcecc
Smithb549 zegt (16/04/2018 14:26:53):
Hi there, I found your web site by the use of Google while searching for a similar matter, your site came up, it seems to be good. I've bookmarked it in my google bookmarks. fabafefbfegfedfg
Marijke Driessens zegt (31/03/2018 08:01:01):
Hoi Paul en band,

Ne "klassenbak" van een concert in Lubbeek gisteren.
Het tuit nog in men oren.
Lang leve de fietstochten en wandeltochten in de natuur, maar nog meer "Lang leve de optredens".
Top.

Greetz uit Lier
Ingrid Geldof zegt (26/02/2018 10:48:44):
Dag Paul,

Uw grootste fan Martine Vandewijngaert gaat in pensioen eind 04/2018! Nu, hier gaat een feestje doorgaan op donderdagavond 26/04/2018! Zou het eventueel mogelijk zijn om eens langs te komen en haar een boeket bloemen te geven!! Dat zou ze geweldig vinden. Collega's van het OCMW van Herent! Hopend op een gunstig antwoord! groetjes Ingrid Geldof 0496285712
Jan Van Loo zegt (19/02/2018 11:45:38):
Sedert jaren ben ik op zoek naar het nummer dat u vòòr Females hebt uitgebracht en waarvan ik de titel niet 100% meer ken ("Live it up"? "Stir it Up?). Wat ik wel nog weet is dat destijds deze lichtelijk fantastisch tot fenomenaal vond. Jan Delvaux en zijn kompaan DJ Bobby Ewing gaven me, na de BELPOP BONANZA show in Brugge, de tip te kijken op YouTube maar helaas.....
Is dit nummer nog ergens te vinden, digitaal of gewoon fysiek op een CD of LP/Single.
Kan u me verder helpen? Alvast bedankt.
Jan
Anneke zegt (16/02/2018 11:35:26):
Dag Paul
Blij dat ik er gisteren weer bij mocht zijn te Lier wat een avondje weer 1tje om te koesteren.genoten van jouw prachtige stem uitstraling...en dit allés in het leuk caféetje Tgoed voorbeeld en zoals de naam het zegt is dat voor jouw the place to be. .jij bent idd het grote voorbeeld voor velen!hoe jij keer op keer mij telkens verast met je prachtige stem en dit dees jaar op je 70ste chapeau .ondertussen ben ik dan al 30 j fan van je wat viegt de tijd ik kijk avast uit naar je nieuwe album alsook je boek. Toch mis ik de optredens met on Luceke erbij doordat ze slecht te been is maar ze blijft van allés op de hoogte hoor kga haar allés vertellen en dan fleurt ze helemaal op .tôt gauw
Kusjes Anneke&Luceke

Smithg638 zegt (17/01/2018 05:37:14):
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info particularly the last part egfdddaeekcdfbkc
Smithd754 zegt (17/01/2018 05:36:38):
Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic. keackfekaedeekdg
Smithf124 zegt (17/01/2018 05:36:08):
Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I will definitely be back. dedbdgefbdkacbag
Dimitri Blancke zegt (05/01/2018 13:31:45):
Hey ! Ooit een schitterende versie gehoord van "meisjes" op radio 1 door jou..maar ik kan het nergens vinden.
Waar kan ik dit vinden ?
marijkedriessens zegt (02/01/2018 14:00:44):
Heb per ongeluk een foutje getypt betreffende de datum van het optreden in Lier. Moet 15 februari zijn in plaats van 18 februari. Maar dat was van contentement.

Groetjes,
Jo en Marijke
LEO EN NADETTE GODEAU-SENTE zegt (01/01/2018 09:43:35):
Een héél gelukkig 2018 Paul en vooral een héél goeie gezondheid voor jou en je ganse familie !!
Groetjes,
Nadette en Leo (Zaventem)
Marijke Driessens zegt (30/12/2017 15:30:49):
Hoi Paul,
Na een reeks super concerten kijken wij al uit naar je volgende toernee.
Klinkt al zeer goed: Lier op 18 februari.
Ne goeide start van het volgende jaar!!

Greetz,
Jo en Marijke Lier
Ripspiqué Lier vzw zegt (29/12/2017 14:32:42):
Wij zijn ongeloofelijk blij om jouw weer bij ons te mogen ontmoeten met jouw jazz project. Op 15 februari 2018 komt hij bij ons spelen met Paul Michiels Jazz Trio....

Ripspiqué Lier vzw Café Goed Voorbeeld Koning Alberstraat 8 2500 LIER Donderdag 15 februari 2018 om 20u30 18 euro inkom, reserveren via info@ripspique.be
Anneke zegt (29/12/2017 10:49:25):
Dag Paul
Het was weer volop genieten gisteren in de roma te antwerpen .Het concertje was zoals altijd veel te kort door jouw prachtige stem. Bedankt voor Het babbeltje achteraf gelukkig vernam ik dan dat er terug een solotour komt ik kijk er alvast naar uit. Bedankt voor de foto dat is er eentje voor ons luceke dat er spijtig genoeg niet veel meer bij kan zijn.
Kusjes Anneke en Luceke.
caroline zegt (27/12/2017 14:11:36):
Dag Paul,

2017 was een topjaar wat betreft jullie/jouw optredens.
Heb er ongelofelijk van genoten !
Ik wens je een sprankelend en bruisend 2018 en ben al helemaal klaar voor jouw feestjaar !!

Caroline en Marc
Diane Corthouyt zegt (24/12/2017 15:49:28):
Beste Paul,

Wij hebben weer van een aantal topavonden mogen genieten van Soulsister.... dit is telkens genieten van de eerste tot de laatste noot !!! Het einde van de tour komt weeral veel te vroeg hopelijk komt er nog een volgende tour want jullie doen dit alle vier fantastisch !!! Zo mooi, zo warm, zo puur....gewoon KLASSE met een grote K !!
Wij wensen jou en je familie warme kerstdagen, een hoopvol gezond en gelukkig 2018 !!! Diane en Lindsey
Natalie zegt (11/12/2017 17:30:02):
Hallo,

Gisteren (10/12) was ik op het Soulsister concert in Leuven, waar heel het publiek weer kon genieten van de muziek en de humor tussendoor. Jullie vragen 'tell me what it takes to get a happy look and a smile on your face'. Mijn antwoord is simpel: optreden! Jullie optredens (jawel, meervoud, ik kom me vaak onderdompelen in de ambiance), jullie optredens geven me een grote energieboost en bezorgen me een smile tot achter mijn oren. Zowel de zaalconcerten waar ook tragere pareltjes aan bod komen ('in love' bijvoorbeeld) als de openluchtoptredens met grote bezetting muzikanten zijn gewoon GENIETEN.
Dikke MERCI voor al die optredens!! Smaakt zoals steeds naar meer.

Groetjes, Natalie
Elisabeth Michiel zegt (03/12/2017 14:20:07):
Beste PP Michiels, ik ben gisteren samen met mijn vriendin naar het optreden van Soulsister geweest. Prachtig. Proficiat voor gans de groep!
Per toeval heb ik je ontmoet, samen met je vrouw, in Restaurant Le Chevalier. Ik vroeg om een foto, wat zonder problerm aanvaard werd.
Deze stap heeft voor mij een hele betekenis.
Ik kwam net uit zen zware depressie. Mijn man is overleden op 21.6.2012. We kwamen net terug van Frankrijk waar we onze dochter patty haar 35ste verjaardag hadden gevierd. Ik ben dan in de winter in een zware depressie gevallen. Dan nog het overlijden van mijn vader erbij.
Enfin, dit jaar op 7 februari heb ik plots de knoop kunnen omdraaien.en ben ik stilletjes aan weer naar buiten geweest.Toevallig in Le Chevalier kwam PP Michiels binnen en voor ik het wel besefte vroeg in een foto. Tot op heden kan ik er nog niet begrijpen dat ik dat hebben kunnen vragen!
Thuis gekomem ben ik op google beginnen kijken en zo gezien dat soulsister naar Oostende kwam! En geboekt voor 2 december in kursaal Oostende!
Tussen haakjes....onze achternaam ....Michiel (s)
geboortejaar...1948...
Goe jaar toch.
Ik wens jullie allemaal nog veel succes.
Misschien in Le Chevalier??
Groetjes
caroline zegt (30/11/2017 19:36:27):
Hey Paul !

Nog nooit heb ik slechts enkele dagen op voorhand tickets besteld voor een optreden , meestal liggen die al van een jaar op voorhand klaar, maar onverwachts hebben wij het weekend vrij en wat doe je dan ? Juist ja, alweer naar een optreden komen !
Ik ben het wel niet gewoon om op de elfde rij te zitten, (dat is énooorm ver voor mij !!), maar toch nog tevreden dat we er nog bij konden !!
En om het Soulsister feestjaar voor ons in stijl af te sluiten hebben wij een hotel geboekt die er "boenk bij" is !!!
De combinatie zeelucht en muzikale vitamientjes zullen mij weer een boost geven.

Soulsister-verslaafde Caroline
Melissa Ervens zegt (18/11/2017 11:01:03):
Beste Paul,
Ik en mijn man Fritz hebben zo genoten het afgelopen jaar van jouw prachtige concerten van jouzelf en ook met Soulsister! Je hebt een prachtige stem en je staat op het podium met hart en ziel!Wij hopen dat je nog velen jaren doorgaat met optreden want wij blijven voor altijd fan!
Melissa en Fritz
Anneke zegt (03/11/2017 10:09:55):
Dag Paul
Eindelijk terug kunnen genieten gisteren van jullie concert te Hallé na lange afwezigheid op je concerten vanwege een zware enkelbreuk.het was gewoon TOP.
Kusjes Anneke &Luceke
De Winne André zegt (29/10/2017 09:39:13):
Het optreden van 26 okt. 17 in de Herbakker in Eeklo (Soulsister tour 2017) was gewoon superklasse !!!
Voor mij bent u de beste zanger van België en nog ver daarbuiten, een top-muzikant, en dat op uw leeftijd !
Lang leve Soulsister en u zeker als zanger.
Ik herinner mij ook nog een optreden enkele jaren geleden in de Lotto Arena; ik kwam gewoon "high" buiten...
Marina zegt (27/10/2017 20:30:35):
Beste Paul,

Gisteren met zijn allen met volle teugen genoten van jullie optreden in Eeklo.
1 minpuntje misschien: de bindteksten van Jan mochten voor ons allen wat korter geweest zijn
louisa zegt (23/10/2017 09:41:59):
Hey Paul,
Dit berichtje om te zeggen dat het gisterenavond in Kortrijk TOP was. Het was geleden van in Hof van Boeres in Londerzeel. Het was heel tof om nog eens de "oude" liedjes terug te horen zoals "Wishing", "Blame you" , mijn favorietje "So long ago" en ook het prachtige "In love".. "Facing love" en "Well Well well" mochten dan voor mij volledig gespeeld worden, maar ja, jullie moeten natuurlijk éénmaal stoppen ;-). Wat een energie! Willen jullie bij een volgende tour ook eens "Let the night take over" vanonder het stof halen?? Veel groetjes en hou je goed! Louisa uit Aalst
Willi zegt (12/10/2017 09:33:58):
Dag Paul,
thank You so much for all the MUSIC You have brought to our ears and hearts (with Soulsister and SOLO). For me You have one of the finest and best voices in the UNIVERSE.

DANK U WEL!

Willi uit Duitsland
Ingrid Geldof zegt (14/09/2017 11:35:13):
Beste Paul,

In mei 2018 gaat onze collega, Martine Vandenwijgaert in pensioen!! Ik denk wel dat je haar goed kent (op Leuven zingt staat ze ook altijd mee op het podium te zingen) ! Ze is jouw trouwste fan... Nu, haar collega's zouden haar dan voor die gelegenheid in de watten willen leggen. Zie jij dat zitten om hier op het ocmw van Herent een liedje te komen zingen voor haar??? Dat zou top zijn!!!!
Je kan contact met me opnemen op het nummer 0496/285712 of via mail ingrid.geldof@herent.be
Alvast bedankt en hopelijk krijg ik snel een telefoontje van jou!!
Ingrid Geldof
britta devriese - vrijwilliger bij SHIN zegt (13/09/2017 20:02:35):
Goeienavond Mr Michiels,
Beste Paul,
ik weet niet of je een echte dierenvriend bent, of onze vzw reeds kent, SHIN/ACE Charity, Spaanse Honden In Nood. Wel, wij zijn constant op zoek naar bekende mensen met een groot hart, die ons een steuntje kunnen geven, louter door hun korte aanwezigheid op één van onze evenementen. Eentje in je directe buurt, is een eenvoudige voedselinzameling tvv van onze ongeveer 500 spaanse viervoeters, bij AnimalFun in Tienen op zaterdag 30/09. Wat zou het leuk zijn, mochten we je daar kunnen verwelkomen, om ons een handje toe te steken in een poging om 1.000kg hondenbrokken in te zamelen voor onze Refugio in Cala Mijas. Wat denk je ? Ga je de challenge aan ?
ik kijk alvast uit naar je reactie
Alvast bedankt bij voorbaat voor het lezen van deze oproep, en nog een fijne avond gewenst
groetjes
Britta
caroline zegt (27/08/2017 20:13:45):
Dag Paul,

Heb leuke zomer gehad met alle optredens, hopelijk heb je nog energie over voor het najaar !!

Caroline
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schrijf een bericht:

Uw naam:*
Uw email:
Uw bericht:*
Noteer de codeCAPTCHA
(*) Verplicht in te vullen

Search

Agenda

Contact Info

backtotop