Guestbook

Ludo Ceurremans zegt (01/03/2016 20:12:13):
Hey Paul
weet je nog wel...jou oude drummer
Kan je mij please even contacteren.
Ik heb een vraagje voor u.
Waar is 1970 gebleven ;-))

Ludo
Lier
Acke Julien zegt (01/03/2016 15:20:43):
Geachte,
Ik heb U gezien in De Keuken van Sofie.
Geef aub het adres en de naam van het restaurant
in Kreta van uw dochter Lisa.
Dank op voorhand.
Vriendelijke groeten.
A.J.

Yanick Van Hoeymissen zegt (26/02/2016 21:08:11):
Geachte,

Aangezien ieder van ons wel iemand aan kanker verloren heeft hebben wij met onze studentenresidentie uit Leuven met een groep jonge, dynamische studenten besloten dat om een actie op poten te zetten voor het goede doel. We willen ook een vzw opzichten "vzw stop het lei'den " (onze studentenresidentie noemt Lei 41) en een week tegen kanker plannen om elke student mee te krijgen in deze strijdt.

Op Woensdag 27 April hebben we de rumba ingehuurd om een fuif "dansen tegen kanker" te organiseren. Alles uiteraard ten voordelen tegen kanker en we hebben nu al reeds een samenwerking met het fonds voor innovatief kankeronderzoek van de KU Leuven lopen. Maar we zouden graag in de dagen voor deze fuif al reeds geld inzamelen met het concept straatmuziek. Simpelweg plezier maken op straat en mensen hun aandacht te trekken en ze overhalen om te doneren tegen kanker aan onze vzw. Maar dit kunnen we helaas niet alleen, we hebben steun nodig. En wel uw steun indien mogelijk! We waren het onder de jonge dynamische studenten er unaniem over eens dat we de mooiste stem van Vlaanderen graag zouden mee willen zingen op dit evenement.

Onze vraag is dan ook of u aub op 22, 25, 26 of 28 april aub het ziet zitten om een half uurtje maar, of nog minder van uw tijd willen besteden! we zijn u sowieso eeuwig dankbaar! We zoeken dan plekken zoals het fochplein/ station / aula's / diestestraat en uw steun zou ons echt zeer veel verder helpen. Indien het niet mogelijk is dit gratis te doen, willen we u vragen wat de prijs is voor zulke zaken? Dus om Paul Michiels polle Pap
een uur/ half uur te laten zingen en magie ten toon te laten spreiden. Eventueel met een gratis gitaar of dergelijke. We weten ook dat u waarschijnlijk zulke aanvragen elke week in uw mail krijgt maar dit zijn studenten, jonge mensen die echt problemen zelf willen aanpakken (het fonds voor innovatief kankeronderzoek geeft rechtstreekse financiële steun aan professoren/ onderzoek). Samen met deze creatieve jonge studenten hebben wij aub uw hulp nodig! Al was het maar een uurtje / half uurtje! u steunt er het kankeronderzoek enorm mee! en steunt ons enorm.

Alvast bedankt voor het lezen van de mail,

Yanick Van Hoeymissen
Heyneman Luc zegt (25/02/2016 22:23:48):
Paul,
Ik vindt U een pracht qua vanbinnen persoonlijkheid
CAROLINE zegt (25/02/2016 19:52:01):
Hey Paul,

Overdosis Polle Pap op tv dezer dagen!
I LIKE IT !!

'(en met je cover van David Bowie was ik direct back in time naar vorige zomer, toen je dit op één van de vele Parkies concerten ook zo fantastisch gedaan hebt. Toen kreeg ik ook kippenvel op een zomeravond !)

Vele groeten,

CAROLINE

Groetjes,

Caroline
Stefan zegt (23/02/2016 17:59:30):
Beste Paul,
Vanaf nu/vandaag koop ik elk ticket van uw toekomstig(e) optreden(s).
Uw optreden van daarnet in de Keuken van Sophie heeft me heel veel beroering/emotie bezorgd als fan van David Bowie : zeer knap/simpel buitengewoon van u om David ten voeten uit te willen, vooral te KUNNEN vertolken. Sinds 11 jan. ll. heb ik het moeilijk met het wegglijden - vooral zijn manier waarop - van David. In dit noordelijk halfrond acht ik u de ENIGE, die me geloofwaardig en zeer AUTHENTIEK het oeuvre van David kan (moet ?) weergeven. Weg met de Lady Gaga's, de Jasper Stevelynck'en en vele andere would we 's entertainers. U bent zo puur en maar zo goed. Dank om u te mogen ontdekken in dit format, VER weg van Soulsister, wat niet slecht is/was, maar actueel gedemodeerd/verouderd.. Maar solo ben je nu (nog) beter (vernieuwender) en zeer matuur. Het ga je zeer goed. Beste groeten uit Holsbeek, Stefan
Cosemans patricia zegt (21/02/2016 10:17:26):
Beste Paul ,
Jij was weer super gisteren op de proms in maasmechelen !!!
Nog maar eens het bewijs als jij het podium op komt je een echte wereldster ziet en hoord van de bovenste plank 👍🏻👍🏻👍🏻💞💋 bedankt Paul wij dragen u in ons hart en dat al meer dan 30 jaar !!!toppy en wensen en hopen nog heel veel naar jouw optredens te komen 😘Patricia en Rudi .wij kijken er naar uit jouw tournee met jan 👍🏻veel liefs jouw Super fan 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Christian Stynen zegt (20/02/2016 18:49:33):
Dag Paul(Polleke)

Ik heb in ''Liefde voor muziek'' de echte pol leren kennen. Ik wist niet dat hij zo een fijn mens was, die zijn familie zo eert. Hoe hij contact heeft met zijn thuis basis. Hoe respect vol hij is tegen zijn collega's artiesten. Wat een zang en performers dat hij neerzet. Heel het programma door. En met Let's dance van David Bowie bracht hij een ode aan hem. Heel goed Paul. Heb de cd 'A Singer's Heart''gekocht en daar staan veel mooie nummers op. Somewhere vind ik heel goed.... Tot binnenkort
Alain Meire zegt (20/02/2016 16:48:30):
Paul...man wat jij daar weer presteert bij liefde voor muziek ...Love you like I do.....wereld niveau...I love like you do...sinds de jaren tachtig !!!!Thanks !!!
Hope to see and hear you again...
Greets,
Alain
Reinhilde Janssens zegt (19/02/2016 14:32:57):
Hallo Paul , volg je al heel lang nog van met de purper bus met als drummer Gerard denk ik. Hoe was het voor U om met al die jonge naar jouw muziek te luisteren in een ander jasje, wie vond jij het beste !

Groetjes
Reinhilde
Gilberte en Marcel Coeck. zegt (17/02/2016 14:44:18):
Dag Paul,

Hebben de uitzendingen van "Liefde voor Muziek" gevolgd. Het was fantastisch wat de jeugd (daar hoort u zeker ook bij) allemaal heeft verwezenlijkt met de verschillende muziekgenres van elkeen. De laatste aflevering zaten we op het puntje van onze stoel /zetel te kijken en te luisteren ... Het was allemaal prachtig gedaan. En last but not least was u de centrale gast... Ze hebben allen uw liedjes op hun eigen manier gebracht en het was prachtig gedaan. U zat daar de hele tijd met uw rode schoenen aan en toen wisten we al dat u een ode zou brengen aan David Bowie. VTM mag zeker nog van die programma's maken ... en graag met U erbij. Wij wensen u nog veel succes en indien mogelijk zijn wij aanwezig tijdens uw concerten.
Séverine Geurs zegt (16/02/2016 13:30:34):
Hallo Polleke Pap,
(zo hoor ik mijn moeder al van kinds af over jou praten ;-) )

Eerder liet mijn tante (Marianne Vandenhove) hier al een berichtje achter met de vraag of het mogelijk is een poster van jou te verkrijgen.
Die is bedoeld voor mijn moeder (58jaar) die nu sinds 4 jaar in een instelling verblijft omwille van zware hersenschade ten gevolge van een hersenvliesontsteking.
Mijn moeder is, om het zacht uit te drukken, al jaar en dag nogal "fan" van jou. ;-)
Door de hersenschade hoort ze niet meer, bijgevolg kan ze dus niet meer genieten van jouw muziek.

Zoals mijn tante al vroeg en zei, zouden we haar ON TZET TEND blij en gelukkig kunnen maken mochten we haar een uitvergroting van jou kunnen geven om op haar kamer te hangen.

De situatie waarin ze verkeert is immens zwaar om dragen. Het is eigenlijk geen leven meer, (zeer schrijnend) daarom proberen we om haar toch nog geluksmomentjes te bezorgen.

Is het astublieft mogelijk om ons een poster te bezorgen? U zou ons, maar haar nog veel meer daar echt gelukkig kunnen met maken.
Het zou zoveel betekenen voor haar.

Ik hoop van harte op een postieve reactie en medewerking.
Alvast heel erg bedankt.
severine.geurs@live.be

Kanttekening: ook ik kan jouw muziek en performances wel smaken. Keep up the good work! Jij bent HET voorbeeld van iemand waarop "de jaren" geen vat hebben. Knap!
louisa zegt (16/02/2016 10:27:00):
Dag Paul,
Is de nieuwe tournee van Soulsister hetzelfde concept als de vorige, ttz enkel jij en Jan Leyers?
Jullie zouden bv de fans een top 5 laten maken en dan daaruit de liedjes kiezen? 't Is maar een idee hoor.

groetjes

Louisa
Pete zegt (15/02/2016 20:07:49):
Wat een mooie versie van "Through Before We Even Started" door Dana Winner in "Liefde voor muziek". Tijdloos nummer!
louisa zegt (15/02/2016 17:06:32):
Dag Paul,
heerlijk om te lezen dat je in het najaar 30 concerten gaat doen met telkens 20 liedjes uit de 30 jarige carrière van Soulsister. Ik heb een ideetje, zou het niet tof zijn de fans hier in te betrekken en hen hun favoriete lied te laten kiezen via uw site of via FB om op die manier ook andere nummers dan de alom bekende te brengen? Mijn favoriete nummer is alleszins "Let the night take over", een nummer dat jullie nooit spelen. Veel groetjes en tot binnenkort.
Kobe Michiels zegt (09/02/2016 17:39:47):
Beste Paul,
Heb jij toevallig een neef die Louis heet?

Groetjes,
Kobe
Patricia zegt (06/02/2016 12:09:03):
Beste Paul,
Wij zijn al fan voor soulsister van u !!! Een artiest om u tegen te zeggen!!! Jij bent en blijf de beste ooit ,
Jij doet alles met uw hart en ziel en komen dan zoveel mogelijk naar jouw concerten .
Dat je een geweldig artiest bent is weer eens het bewijs van liefde voor muziek !hoedje af .
Wij wensen u verder heel veel succes en liefde voor jouw muziek en tot snel in Maasmechelen voor ons tof amusement en weekend samen met jouw geweldige schouw 👍🏻👍🏻👍🏻🌹😘🍸
Philip zegt (04/02/2016 20:08:26):
Paul, als voorzitter evenementen Kiwanis Beringen willen wij u bedanken voor het schitterend concert dat je voor ons verzorgde samen met de Yentl Big Band.
Het was ons een waar genoegen u in ons midden te hebben. Dit was volgens onze leden het beste concert in 20 jaar !
Trouwens je nieuwste CD die je me overhandigde........
gewoonweg schitterend . Bedankt voor alles.
Met welgemeende groeten, Philip Ennekens
viviane zegt (25/01/2016 20:23:03):
I'm not ready to love you like 1 do.

I LOVED IT

x
Wim Backx zegt (25/01/2016 09:38:04):
Beste Paul,

De voorbije weken keek ik naar Liefde voor Muziek. Mooi, emotievol en stijlvol.

Hier moet naar gekeken en geluisterd worden. Over de redenen waarom schreef ik een kort verslagje op mijn blog. U kan het nalezen op: http://www.wimbackx.blogspot.be/2016/01/liefde-voor-muziek-gezien-op-vtm-brief.html

Vele groeten.

Wim.
CAROLINE zegt (13/01/2016 19:30:04):
Hey Paul,

Eindelijk na maanden wachten is er 'liefde voor muziek'!
Weer iets om elke week naar uit te kijken (en ik heb het nodig, geloof me !)
Ik wist het gewoon dat je 'Enamorada' ging coveren!!

Groetjes,

Caroline
anneke zegt (07/01/2016 12:12:22):
Dag Paul
Bij deze nog een late maar vreugde en succesvol 2016 toegewenst aan jou en je familie
Kusjes Anneke &Luceke
Van Dijck Johan zegt (06/01/2016 12:42:57):
Beste Paul,

Ik ben een student fotografie aan het ColomaPlus te Mechelen. Voor een huidige opdracht moet ik portret maken van een Bekende Vlaming.

Aangezien uw muziek zo'n grote impact heeft op de Vlaamse muziek scène, dacht ik meteen aan u.

Als u toevallig geïnteresseerd bent, laat mij gerust iets weten.

Met Vriendelijke Groet,

Van Dijck Johan
Eli Van de Weyer zegt (30/12/2015 08:06:57):
Hallo,
Tijdens het optreden in Leuven heb ik enkele foto's gemaakt van dit geweldig concert. Deze kan je bekijken op https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1044298952256859.1073741860.918610914825664&type=1&l=85a8e50750 . Natuurlijk hoop ik dat jullie deze goed vinden.
Bedankt voor het perfecte concert !
CAROLINE zegt (29/12/2015 19:17:58):
Dag Paul,

Ik wil je nog een leuk eindejaar toewensen.
Van ganser harte het allerbeste voor 2016, met een goede gezondheid voor jou en alle mensen die je dierbaar zijn. Want dat is het allerbelangrijkste, de rest komt vanzelf !

Caroline
Leo en Nadette Godeau-Sente zegt (29/12/2015 15:07:39):
Dag Paul,
Bedankt voor het mooie concert in Leuven verleden woensdagavond (23.12.15). Wij hebben heel hard genoten van jouw stem en van het hele orkest-team !! Voor de rest wens ik jou en jouw familie een héél mooi en gezond 2016 en dat we nog héél veel mogen komen naar jouw optreden !! Ook een dikke proficiat voor jouw dochter Maxim.
Groetjes en tot binnenkort !
Nadette en Leo uit Zaventem.
Diane Corthout zegt (24/12/2015 21:43:47):
Beste Paul,

Dankjewel dat wij gisteren jouw optreden in Leuven mochten bijwonen !! Het was fantastisch goed man, een dikke proficiat aan jou, je band én je dochter, we hebben een super avond mogen beleven !! Je dochter Maxime straalde naast een terecht fiere papa en ze deed dat fantastisch goed, het leek net of zij ook al jaren op een podium stond, mooi gedaan !!!
Hopelijk kunnen en mogen we nog vele jaren hiervan genieten, dus zeker tot gauw !!

Wij wensen jou en je familie nog fijne kerstdagen en een voorspoedig, gelukkig, vredevol, gezond en succesvol muzikaal 2016 toe !!! Dikke kussen ! XXX
Lindsey en Diane
vandenhove marianne zegt (16/12/2015 22:57:54):
Dag Paul,Ik heb een zus Marleen die al jaren fan van jouw is,ze is 58jaar!Sinds 4jaar is ze getroffen door hersenvliesontsteking en verblijft ze voor de rest van haar leven in een instelling,ze is moeder van 4 kinderen.we zijn een paar keer samen naar een optreden geweest van jouw in Deinze,waar ze vroeger woonde,de laatste keer heb ik zelfs foto genomen van jouw met mijn zus!Ik , weet dat ik haar heel gelukkig zou kunnen maken met een poster van jouw voor op haar kamer,maar ik vind dat nergens.Zou u mij dit kunnen bezorgen,ik wil daar voor betalen,ik weet dat ze daar heel gelukkig mee zou zijn!Alvast bedankt als dat zou kunnen.Vandenhove Marianne Lange Streepweg 11 9820 Merelbeke is mijn adres waar het mag naar opgestuurd worden.Mijn zus verblijft in de Heide In Merelbeke.Hartelijke groeten Marianne!
van Klaveren Marian zegt (26/11/2015 07:52:48):
Beste Paul, ik ben een vriendin van Chrisje Debienne, iemand die je kent van ongeveer 25 jaar geleden van bij VTM, ze had toen blonde krulle en woonde in Zoersel. Ze is nu bijna 52. Je sprak haar de laatste keer op de Parkies in Aalst waar jullie toen ook veel lol hadden samen. Ze komt op 27/5 naar je concert in Gent. Ze is jarig op 2 juni en als verrassing zouden we het héél fijn vinden mocht je daar een verjaardagsliedje speciaal voor haar zingen. Je kent haar absoluut, mocht je niet zeker zijn dan kan je haar zeker terugvinden op Facebook Chrisje Debienne. Kan je alsjeblief laten weten of dit al dan niet mogelijk is? Héél erg bedankt!! Grtjs, MarianSchraepen Ann (Vaja Kon Dioz) zegt (22/11/2015 11:39:44):
Hallo Paul
Nog eens hartelijk bedankt voor je geweldige optreden in de Muze, Heusden-Zolder.
Wij vonden het ongelooflijk geweldig om samen met jou op en naast het podium te staan. Zeker voor herhaling vatbaar
Groetjes van de hele band
Vaja Kon Dioz
Ann
CAROLINE zegt (19/10/2015 16:53:31):
Dag Paul,

Ik dacht vandaag nog terug aan jullie optreden op Marktrock deze zomer ! (ik had daags nadien toen al een berichtje nagelaten, maar blijkbaar is het er hier nooit op verschenen. (Jammer, want ik had lovende woorden hoor !!)

De combinatie van een druilerige dag, al enkele weken stress en zorgen enzovoort..., doen me eigenlijk snakken naar een optreden van jou om weer even alles te kunnen vergeten en me enkel maar te amuseren !

Tot het weer eens zover is, denk ik maar aan de voorbije concerten dus !! (en luister ik naar je cd's )

Vele groetjes en tot nog eens

Caroline
ria goethals zegt (18/10/2015 11:07:14):
dag Paul

waar kan ik ergens je cd "forever young" bestellen. In de winkels is hij niet meer te verkrijgen vertelde men me.
Grtjs
steven meeus zegt (13/10/2015 17:51:40):
beste en weledele Paul,

donderdag geef ik aan Uw mevrouw 10 euro voor Uw laatste cd ,in het Heists, samen met Uw dochter liefst gehandtekend, en drie euro voor het goede doel

met meer dan oprechte admiratie voor Uw muzikaal talent, krijgt U van mij nog twee cadeautjes !

steven meeus
Antoine De Mey zegt (10/08/2015 11:11:01):
Beste Paul,

Uw optreden in Middelkerke Palmparkies was echt
fantastisch ! , ook hebt U een zeer goede pianist - base - player .

Er is maar een in Belgie die soulmusic zou kunnen zingen, daarom zou ik U graag wat nummers horen zingen van OTIS REDDING - WILSON PICKET - SAM &DAVE - ARTHUR COLLIN en veel andere, zo een
soul showtje in Uw optreden, en U hebt er de uitgelezen backing singers voor, zelf heb ik in 1966 een soulgroep opgericht, heb nu mijn zesde formatie opgestart meer als hobby en enkele optredens per jaar.
Ik ben ook van 1948, ik denk een goed jaar.
Verder wens ik U nog veel en lang succes.
Met vriendelijke groet,
Antoine uit Leffinge - Middelkerke


Clarysse Dominique zegt (29/07/2015 15:21:46):
Dag Paul,
waar kan ik ergens de cd soulsister live van 2011 bestellen?heb al gekeken bij Rockmerch,maar daar staat hij niet tussen.heb hem wel gezien op palm parkies,maar had toen geen geld genoeg bij.
Van den Brande Patrick zegt (29/07/2015 14:41:40):
Dag Paul, absoluut schitterend conert in Sint-Niklaas, je bent wereldklasse !!Bedankt !!
John Nieuwboer zegt (29/07/2015 14:30:55):
Fantastisch concert gisteren in Sint-Niklaas! Bedankt hiervoor. Heel veel complimenten voor de hele groep. Werkelijk topniveau!! Ik heb met alle plezeier de mooie foto s van Johan van Landeghem op mijn facebook geplaatst. Ook ik ben van jouw generatie dus zeker bedankt voor het idee om Eddy Cochran en Elvis in ere te performen. Ik hoop op een reactie van je?? Alvast bedankt en nogmaals TOP!!!!!!!!!
Els Eycken zegt (29/07/2015 06:54:53):
Dag Paul,
Ik wil je even bedanken voor het geweldige optreden gisteren in Sint-Niklaas. Wat een performance weerom, ik heb ervan genoten en kan weer even verder ☺️
See you @ Leuven
Groetjes Els

Gilberte en Marcel Coeck. zegt (29/07/2015 00:07:22):
Hallo Paul,
Wegens gezondheidsproblemen was het lang geleden dat wij nog een concert hebben bijgewoond. Het was zoals wij gewoon waren weerom FORMITASTISCH !
Hopelijk mogen we nog jaren genieten van uw optredens. Wij stellen vast dat u genomineerd is voor het beste zomerlied... We stemmen en duimen voor u ! Veel geluk !
Groeten.
Gilberte en Marcel Coeck.
Caroline zegt (28/07/2015 19:15:00):
Paul,

Ik ben de laatste optredens iedere keer vergeten te zeggen dat ik jouw versie van Lady Gaga eigenlijk beter vind dan het origineel ! (en dat zeg ik echt niet alleen omdat ik één van jouw 'biggest fans' ben!!)
In jullie versie heeft het nummer veel meer energie en pit !

Pluim voor jou en je muzikanten dus,

Caroline
Frits Patric zegt (28/07/2015 13:24:52):
Hallo,

Jouw optreden in Waregem is zoals de klasse wijnen , die verbeteren met verouderen. Jouw uitstraling en talent blijven mij verbazen, en niet te vergeten de klasse muziekanten die u begeleiden .

Patric
marijke driessens zegt (27/07/2015 11:58:47):
Hoi Maxine en Paul!

Van ons mogen jullie in het najaar gerust gaan toeren met countrynummers hoor. Het zou toch weer niet aanslaan zeker!
Echter één voorwaarde: "Downtown" moet ook op de playlist.

Vele groeten vanuit Lier
Caroline zegt (23/07/2015 19:33:56):
Dag Paul,

Heb mij geamuseerd gisteren in Blankenberge !

Groeten aan Dave met dank voor het signeren en het geven v/e tweede drumstokje !!

CAROLINE


Anneke zegt (23/07/2015 13:20:51):
Dag Paul
één dagje zalig genieten aan zee,met de ganse familie en s avonds pikten we een concertje van je mee,enorm genoten te Blankenberge ,van jouw zalige stem ,uitstraling ....
tot binnenkort
kusjes Anneke &Luceke
Delgoffe Claire zegt (19/07/2015 15:20:24):
Beste Paul ,

Wat deed jij het weer schitterend vrijdagavond in Leuven ! Bedankt dat je ons liet genieten van je prachtige stem en de Grote Markt in vuur en vlam bracht !
Ik kijk nu al uit naar je optreden op Leuven zingt !
Wynn zegt (19/07/2015 10:59:12):
Wow Paul! Leuven Grote Markt 17jul2015 -nog steeds de beste zangstem van de lage landen! En ambiance ten top! Stillejtes op Ziggy zitten wachten, maar verbluffende performance van Starman was de perfecte vervanging! Hoe doe je het toch om Forever Young te blijven!?
Leo en Nadette Godeau - Sente zegt (09/07/2015 10:39:03):
goeiemorgen Paul,
Gisteren in Vilvoorde weer ten volle genoten van jouw stem en van jouw fantastische muzikanten en backing vocals.!! Bedankt voor de gezellige avond in 't park en tot binnenkort in Leuven.
Nadette en Leo uit Zaventem
Anneke zegt (09/07/2015 10:21:55):
Dag Paul,
Wat heb ik gisteren te Vilvoorde weer eens kunnen genieten van een fantastisch optreden van jou ,je bent en blijft gewoon top !ben er zeker ban dat gans het plein mijn mening deelt ,zo een ambiance !gewoon chapeau !Alleszins tot in Blankenberge
Kusjes Anneke &Luceke
Caroline zegt (08/07/2015 10:41:22):
Hey Paul,

Gisteren weer zooo genoten van je optreden !
Weeral eens alle stress en zorgen kunnen vergeten en enkel opgaan in de muziek !
Was veel te lang geleden dat ik je nog gezien had en heb nu terug muzikale vitamientjes opgedaan.
Mijn manneke moest jammer genoeg vroeg op deze morgen, ik had het geluk dat ik dagje thuis was vandaag, want ik slaap nooit goed als ik terugkom van een optreden van jou !! (met dank aan de goede muziek die altijd nog in m'n hoofd blijft zitten gans de nacht !)
Tot binnen 14 dagen aan de kust !

Caroline en Marc
diane zegt (18/06/2015 16:49:18):
Beste Paul,

Het concert gisteren in Antwerpen was schitterend !!!
Wij hebben er van de eerste tot de laatste noot van mogen genieten, dankjewel hiervoor !!!
Je had gans de zaal mee en zowel voor als achter als naast ons hoorden we iederen bezig hoe goed je wel was...je bent en blijft een artiest die zowat alles kan neerzetten en naar je hand zetten met succes !!!
Hopelijk mogen we nog jaren genieten van jouw kunnen, van jouw stem,......

Dikke knuffel !!!
Diane en Lindsey
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schrijf een bericht:

Uw naam:*
Uw email:
Uw bericht:*
Noteer de codeCAPTCHA
(*) Verplicht in te vullen

Search

Agenda

Contact Info

backtotop